238 954 66 55 cozinhadebento@gmail.com

Traditionele houtgestookte keuken met een Nederlands-mediterrane touch

Welkom

Cozinha de Bento is een familiebedrijf en gerund koffie- en lunchrestaurant gelegen in de prachtige bergen van Kaapverdië. We beschikken over zelfgemaakte lekkernijen, drankjes, tapas en lunch, allemaal geserveerd met onze beroemde gastvrijheid en een adembenemend uitzicht.

Terrace in Corda

Open Tuesday - Saturday

9:30am - 4:30pm

Find us On "The Old road" from Porto Novo to Ribeira grande  

 

Heerlijk eten met verschillende smaken en gerechten dan normaal in Cabo Verde. We hadden couscous & zelfgebakken brood met lokale jam en kaas, en zelfgemaakte appeltaart als dessert, yum! Met appels uit de tuin van de buren. De eigenaren zijn erg aardig en deelden enkele interessante verhalen over het leven in Cabo Verde. Voor lekker eten en leuke mensen, kom hier 🙂

De eigenwers zijn erg vriendelijk en het eten is zelfgemaakt op de traditionele manier, met verse en gezonde ingrediënten. De omgeving is de moeite waard om bezocht te worden, we hielden van onze lunch in Cozinha de Bento!

Panoramisch uitzicht. Leuke en vriendelijke mensen. Als je hier nog niet bent geweest, mis je de beste koffie van Kaapverdië. We konden het gewoon niet helpen onszelf te stoppen met het drinken latte macchiato! Zorg ervoor dat je niet missen deze mooie plek gelegen op de ruta da corda ( die je toch niet mag missen als je naar Sante Antao reizen)

We hebben genoten van heerlijke maaltijden en gebak in het restaurant met een ongelooflijke Mountain View! Het eten was met liefde en zeer goede ingrediënten gemaakt! Smaakte zo goed 😛 De service was super vriendelijk van de eigenaren zelf . Liefde om terug te komen 🙂

Een leuke plek met zeer vriendelijke service met uitstekende koffie. De menukaart biedt een grote variatie van allerlei drankjes, vooral de heerlijke kapucijn met echt melkschuim, met zonder grogue. Ze serveren ook een grote variatie van smakelijke gebakjes. Kortom, een plek om aan te bevelen!

Wij serveren traditioneel en internationaal geïnspireerd eten en drinken gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Onze snoepjes worden vers gebakken op het terrein, en waar mogelijk, Cozinha de Bento maakt gebruik van fruit, groenten en producten rechtstreeks uit onze eigen gemeenschap. Wij ondersteunen onze lokale boeren en familiebedrijven.

We roosteren onze eigen koffie op het terrein!

Kom langs en zie ons – we wachten op je!

Cozinha de Bento

Corda

Santo Antão

Kaapverdië

238 954 66 55

cozinhadebento@gmail.com